Roto

ACCESORII/ Feronerie ROTO
  • Prima feronerie! Istoria companiei Roto Frank AG a început în 1935 în Germania.
  • Primul mecanism de rotire a ferestrelor din lume! Fondatorul companiei Wilhelm Frank este inventatorul primului dispozitiv de ferestre din lume, datorită căruia ferestrele pot fi deschise în două planuri-verticale și orizontale. Invenția ingenioasă a lui Frank – mecanismul rotativ-înclinat-a produs o descoperire tehnologică în domeniul producției de ferestre.
  • Protecție împotriva efracției – deja în configurația de bază! În Roto-NT, comutatorul rotativ este prevăzut cu un fuzetă anti-fractură fungică, care, atunci când este închis, intră în ambreiaj cu o placă de retur anti-fracturată pe cadru.

Roto NT este unul dintre cele mai căutate sisteme pivotante din lume, datorită versatilității și funcționalității sale largi. Cu ajutorul accesoriilor Roto NT puteți fabrica cu ușurință ferestre de orice dimensiune și configurații principale. Roto Frank AG a reușit să propună și să implementeze principiul modular de asamblare a feroneriei, care a permis fără costuri mari și, în orice moment, să modifice (moderniza) funcționalitatea ferestrei. Deja în dotarea standard a accesoriilor Roto NT, fereastra dvs. are o securitate de bază. În configurația de bază, comutatoarele pivotante sunt echipate cu fuzete anti-fracturare fungice, care, atunci când sunt închise, intră în ambreiaj cu plăcuțele de răspuns de pe cadru. Dar dacă toate acestea sunt puține și clientul solicită o creștere a siguranței și confortului, atunci este ușor de executat! Trebuie să instalați elemente suplimentare, cum ar fi elemente electronice anti-explozive și termostatice, senzori de alarmă, protecție împotriva găuririi, constipație cu cârlig, sau P și V feronerie, și, desigur, contragreutate contraplanci. Feronerie Roto NT corespunde clasei 3 de protecție împotriva efracției conformitate cu normele Mondiale din V ENV1627 1630.

Noua generație de accesorii Roto NT este o nouă dezvoltare a feroneriei pivotante pentru produsele din PVC de la Biroul de design Roto Frank AG. Modul de lucru pivotant-rabatabil al feroneriei este acum în cerere în întreaga lume. Funcționalitatea flip-ului rotativ vă permite să transferați cu ușurință o fereastră din poziția rotativă într-o poziție pliabilă și invers.

Elegantă și de încredere? este o combinație a celor mai bune soluții tehnice și a designului superior. Caracteristică distinctivă a accesoriilor Roto NT Noua acoperire Rotosil Nano de culoare Titan-argintie, care îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță ecologică și rezistență ridicată la coroziune.

Durata aproximativă de exploatare a feroneriei Roto Ntcu 15.000 de cicluri (aproximativ 20 de ani). Un ciclu include 4 etape: deschidere, închidere, pliere, închidere.