Roto

ACCESORII/ Feronerie ROTO
  • Liderul feroneriei! Istoria companiei Roto Frank AG a început în 1935 în Germania.
  • Primul mecanism oscilo-batant a ferestrelor din lume! Fondatorul companiei Wilhelm Frank este inventatorul primului dispozitiv de ferestre din lume, datorită căruia ferestrele pot fi deschise în două planuri-verticale și orizontale. Invenția ingenioasă a lui Frank – mecanismul oscilo-batant – a produs o descoperire tehnologică în domeniul producției ferestrelor.
  • Protecția împotriva efracției – deja în configurația de bază! La Roto-NT, comutatorul rotativ este prevăzut cu o rola anti-efracție tip cap ciuperca, care, atunci când este închis, intră în ambreiaj cu o contraplacă anti-efracție pe cadru

Roto NT este unul dintre cele mai căutate sisteme pivotante din lume, datorită universalității și funcționalității sale largi. Cu ajutorul accesoriilor Roto NT puteți fabrica cu ușurință ferestre de orice dimensiune și ce e foarte important – configurații. Roto Frank AG a reușit să propună și să implementeze principiul modular de asamblare a feroneriei, care a permis fără costuri mari și în orice moment, să modifice (modernizeze) funcționalitatea ferestrei. Deja în dotarea standard a accesoriilor Roto NT, fereastra dvs. are o securitate de bază. În configurația de bază, întrerupătoarele rotative sunt echipate cu role anti-efracție tip cap ciupercă, care, atunci când sunt închiși, intră în ambreiaj cu contraplaca de pe cadru[ЦПЦ1] . Dar dacă toate acestea nu sunt de ajuns și clientul solicită o sporire a siguranței și confortului, atunci este ușor de executat! Trebuie să instalați elementele suplimentare, cum ar fi elementele electronice anti-efracție și termostatice, senzori de alarmă, protecție împotriva găuririi, zăvor cu cârlig, sau elementele de închidere P și V, și desigur contraplăci anti-efracție. Feroneria Roto NT corespunde clasei 3 de protecție împotriva efracției în conformitate cu normele V ENV1627 1630.

Noua generație de accesorii Roto NT este o dezvoltare nouă a feroneriei oscilo-batante pentru produsele din PVC de la Biroul de design Roto Frank AG. Modul de deschidere oscilo-batant al feroneriei este acum în cerere în întreaga lume. Funcționalitatea mecanismului oscilo-batant vă permite să transferați cu ușurință o fereastră din poziția batantă într-o poziție oscilantă și invers.

Elegantă și sigură? este o combinație a celor mai bune soluții tehnice și a designului superior. Caracteristica distinctivă a accesoriilor Roto NT – Noua acoperire Rotosil Nano de culoare Titan-argintie, care satisface cele mai înalte cerințe de siguranță ecologică și rezistență sporită la coroziune.

Durata aproximativă de exploatare a feroneriei Roto NT constituie 15.000 de cicluri (aproximativ 20 de ani). Un ciclu include 4 etape: deschidere, închidere, oscilare, închidere.