Lichidare de stoc

Compania „AluminiuGrup” SRL are 12 ani de experiență pe piața sistemelor de fațadă.
La dispoziția cumpărătorilor noștri stă un depozit de sisteme de profile din aluminiu și accesorii cu suprafața de 1000 m2, și o echipă de profesioniști gata pentru a rezolva orice probleme în proiectare, fabricare și instalare a structurilor din aluminiu.

Colaborarea cu „Aluminiu Grup” SRL în Moldova are o serie de avantaje semnificative, printre care-calitatea înaltă a produselor, complexitatea serviciului, politica de prețuri scăzute, o gamă largă de sisteme în stoc la depozite în Chișinău și Bălți.

POLITICA DE PREȚURI SCĂZUTE

În politica de prețuri, compania „Aluminiu Grup” SRL încearcă să țină cont cât mai mult de solicitările și posibilitățile clienților. Pentru clienții fideli funcționează un sistem de reduceri unice și cumulative. Compania înțelege că pentru a te dezvolta și de a satisface diversele cerințe ale clienților – de la marile companii de construcții cu proiecte mari, la persoane fizice cu comenzi individuale, trebuie să dai dovadă de un grad sporit de eficiență, flexibilitate și profesionalism.

PRINCIPIUL NOSTRU DE FUNCȚIONARE ESTE SĂ FIM MAI APROAPE DE CLIENT

La etapa inițială de lucru cu documentația tehnică a obiectului, departamentul de proiectare și specialiștii atestați vor ajuta clientul să rezolve practic problemele cu executarea nodurilor și a soluțiilor de proiectare în material. La etapa de proiectare, în mod obligatoriu se efectuează calculul static al tuturor construcțiilor, precum și se discută toate aspectele legate de tehnologiile optime de executare a lucrărilor. La etapa de lucru cu sistemul de profile în atelier/secția de producere, reprezentanții companiei efectuează consultări tehnice, oferă asistență personalului, efectuează instruire. Pentru obiectele mari și responsabilitate sporită, se oferă un serviciu, cum ar fi instalarea „șef”, atunci când consultările de proiectare și asamblare a structurilor sunt efectuate de către specialiștii „Aluminiu-Grup” SRL.

În afară de sisteme de profile din aluminiu, compania “Aluminiu-Grup” SRL oferă clienților săi întreaga gamă de servicii pentru furnizarea de componente, accesorii, scule și echipamente tehnologice pentru producția din aluminiu.

Clienților finali compania “Aluminiu Grup” SRL oferă construcții modulare din blocuri de containere și structuri de cort, precum și un complex de servicii de livrare și instalare a structurilor la obiect.