Partiții

PARTIȚII DIN ALUMINIU ÎN CONSTRUCȚII MODERNE

Folosind tehnologia modernă, puteți schimba cardinal interiorul birourilor și spațiilor de locuit. Fără eforturi mari în reamenajarea clădirii, a camerelor, absolut fără reparația capitală, puteți crea confort și pentru ședere. Partițiile din sistemele de profile din aluminiu vor împărți zona de lucru și zona de odihnă sau camera în birouri separate etc.

DOMENIUL APLICARII PARTIȚIILOR DIN ALUMINIU

Construcțiile din aluminiu sunt utilizate pe scară largă în reamenajarea clădirilor administrative, industriale și rezidențiale. Partițiile din aluminiu reprezintă o soluție arhitecturală pentru separarea spațiilor și sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în practică în rândul designerilor, arhitecților, constructorilor. Folosind un perete despărțitor, putem transforma o zonă mare în mai multe birouri mici, să avem grijă de izolarea fonică. Acest sistem de profile persoanele fizice le cumpără de la noi pentru a separa zona de locuit de la locul de muncă și îl utilizează pentru decorarea unui balcon sau o verandă.

CARACTERISTICILE DESIGNULUI PERETILOR DIN ALUMINIU

Partiția din aluminiu este un perete de încadrare a unei forme cu parametri specifici, realizat din sistemul de profil din aluminiu, echipat cu sticlă. În mod clar, produsele pot fi împărțite în:

  • netransparent (opac) – materialul principal de umplere care nu permite trecerea luminii (PAL);
  • transparent- din sticlă: mat sau cu acoperire decorativă.

În procesul de fabricare a partițiilor din aluminiu, se utilizează structuri speciale ale produsului: pentru birouri, sticlă, sisteme de profile pentru ferestre și uși ale diferiților producători. La cerere, în cadrul partiției, este posibil să se introducă deconectarea sistemelor electrice, telefonice și informatice de comunicare. În pereții despărțitori din sistem de profile din aluminiu sunt instalate uși cu două rânduri, cu pendul și uși glisante. Pe site-ul companiei puteți vedea catalogul și să comandați produsele noastre.

AVANTAJELE PARTIȚIILOR DIN ALUMINIU

Punctele forte ale funcționării produsului.

  • Durabilitate și siguranță.
  • Izolare fonică. Pentru un singur produs cu o grosime de 4 mm, izolarea este inerentă 24 dB.
  • Dimensiuni-modele cu o înălțime de până la 3 m și o lățime de până la 1,5 m.
  • Ușor de instalat.
  • Rafinament. Extinderea vizuală a camerei.
  • Design. Realizarea creativă pentru crearea designului camerei.
  • Variabilitate – posibil reamenajarea camerei.
CUM puteți COMANDA partițiile DIN ALUMINIU

Puteți cumpăra produsele noastre în vrac sau cu amănuntul pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Livrarea produselor se face în trei moduri: livrare-auto, prin intermediul serviciilor de transport sau individual. Prețul cu ridicata al produsului este negociat cu managerul companiei noastre, depinde direct de dimensiuni, materiale, termene, caracteristicile de livrare. Faceți o comandă chiar acum. Folosim numai aluminiu de calitate, certificat.