Pervazuri

Pervazurile ale companiei Vitraje sunt o acoperire ecologică și durabilă, care nu conține formaldehidă, rezistentă la schimbările de temperatură, precum și rezistentă la abure și umiditate.
În stoc sunt trei serii: seria PD-40, seria VPL, seria ESTERA

Dimensiuni: de la 100 până la 600 mm

Seria PD-40

Următoarele culori sunt disponibile – alb

Pervazurile din plastic cu acoperire decorativă din PVC sunt cele mai distribuite astăzi pe piața pervazului. Ei și-au meritat angajamentul față de consumatori în ceea ce privește ușurința de instalare și montare și caracteristicile superioare de calitate.

Seria VPL

Sunt disponibile următoarele culori: satin alb, marmura, stejar auriu, nuc, stejar inchis, mahon

Pervazurile cu acoperire VPL sunt fabricate din PVC rigid de primă clasă 100%, au verticale de rigiditate internă, rezistă tuturor tipurilor de sarcini (presiune, îndoire, lovitură etc.). Placa de pervaz cu acopere acril VPL se referă la clasa premium.

Pervazurile cu acoperire VPL sunt acoperite cu folie protectoare și decorativă pe bază de rășini acrilice.

Rășinile conferă pervazului un aspect elegant, o textura plăcută la atingere, o protecție împotriva deteriorării mecanice locale (zgârieturi, așchii), expunerea la temperaturi ridicate (cenușă de țigară, mucuri de țigară), substanțe acide și caustice, reziduuri alimentare, alcooli.

Pentru a evita deteriorarea în timpul transportării, pervazurile cu acoperire VPL sunt complet învelite într – o folie de protecție transparentă, cu marcajul “VIP-VPL”, care ușor se îndepărtatează după montare.

Seria ESTERA

Sunt disponibile următoarele culori: alb luciu, sofia

Pervazurile Estera au un design elegant și o textura unică, care se potrivește perfect în orice interior. Baza întărită, folia acrilică multistrat, rezistența la zgârieturi, efectele de temperatură și razele ultraviolete. Dimensiuni de la 100 la 600 mm.