Wintech 753

Datorită aspectul elegant al sistemului de profile cu cinci camere, dimensiunei mărite a camerelor de aer, profilul universal de armare și multe altele, paremetri care îl plaseaza pe locul liderului printre produsele similare. Este un sistem universal, standard desistem de profile, cel mai utilizat pe piața ucraineană. Sistemul este utilizat pe scară largă în construcția de locuințe, are, de asemenea, un Certificat de conformitate și o Decizie de examinare sanitaro-epidemiologică.

Caracteristicile sistemului de profilule Wintech 753:

  1. Lățimea sistemului de profile 70mm, cu cinci camere.
  2. Grosimea peretelui exterior 2,7-0,2 mm corespunde normelor certificatului german de calitate RAL
  3. Datorită sortimentului larg de baghete de fixare, este posibilă utilizarea unui termopan cu o grosime de 24,32 și 42 mm.
  4. Două circuite de etanșare-exterior și interior
  5. Forma specială a geamului falț cu pantă împiedică pătrunderea apei prin sistemul de profile interior al încăperii.
  6. Suprafață perfect netedă.
  7. Sistemul de profil poate fi livrat cu sau fără bandă de etașare întinsa
  8. Corespunde standardelor internaționale de calitate.
  9. În canelura neutilizată pentru baghetă de fixsare este instalat un capac pentru sistem de profile care împiedică pătrunderea umezelii și a gunoiului și îmbunătățește aspectul estetic.

Pentru o producerea de structuri translucide, oferim, clienților noștri sistem de profile de etanșare co-extrudate. Banda de etanșarea Wintech TPV este fabricată din material TPV pe bază de cauciuc sintetic și polipropilenă modificată.

Culoarele foliilor pentru laminare

Suprafața ferestrelor Wintech este albă și lucioasă și, cel mai important, nu necesită îngrijire specială. Puteți spăla cu ușurință ferestrele cu un detergent obișnuit de uz casnic. Ferestrele Wintech vă vor permite să realizați orice idei de design și preferințe de culoare, datorită posibilității de a utiliza o acoperire laminată excelentă.

Sistemul de profile Wintech oferă ferestrelor o izolare termică și fonică optimă, rezistență la intemperii, durată lungă de viață, nerevendicare pentru îngrijirea acestora.