Porți din aluminiu

Porti din aluminiu de la compania “Aluminiu grup” SRL este o combinatie de succes de calitate traditionala, tehnologii moderne, durabilitate si design estetic. Ele sunt relativ ușoare, deoarece construcția nu include piese din fier. Partea principală constă din sistem de profile din aluminiu. Acestea sunt acoperite cu vopsea polimerică care protejează pânza de efectele atmosferice, eliminând coroziunea și prelungind timpul de utilizare a produselor.

Porțile din aluminiu sunt umplute cu mai multe tipuri de materiale:

  • sistem de profile de role culisante;
  • sistem de profile extrudat.
Sistem de profile de role culisante

Porțile din aluminiu de la compania “Aluminiu grup” SRL sunt, de asemenea, fabricate din sistem de profile de spumă. Distribuția uniformă a materialului izolant elimină deformarea produselor și asigură o bună rezistență la acțiunea mecanică. Prevenirea abraziunii și zgârieturilor, arderea pânzei în lumina soarelui, întinderea, crăpărea,exfolierea, coroziunea se realizează prin acoperirea pur-pa. Sisteme de profile sunt prezentate într-o gamă largă de culori.

SISTEM DE PROFILE EXTRUDATE

Destul de des în compania “Aluminium Grup” SRL, porțile de aluminiu sunt umplute cu sistem de profile extrudat. Ele sunt ele sunt de următoarele demensiuni: 3,7, 8,2 și 8,7 cm lățime. Fabricarea lor se face din aluminiu, urmată de aplicarea stratului de protecție polimer. Atunci când se utilizează profiluri cu o lățime de 8,7 cm, pânza porții este complet umplută, fără goluri. Produsele de dimensiuni mai mici vă permit să creați modele zăbrele. Structura sistemului de profil este lucioasă. Sunt disponibile diferite culori.

Sistem de profilurile din aluminiu au o structură de suprafață lucioasă și sunt prezentate într-o varietate de culori:

Preț

Prețul porții se formează individual pentru fiecare client. Costul este afectat de dimensiunea produselor, opțiunea de umplere a acestora etc.