Kale

Compania Kale Kilit este unul dintre cei mai mari producători de lacăte din lume. În prezent, capacitatea de producție a fabricii este de peste 20 de milioane de lacăte pe an.

Compania este lider pe piața internă a Turciei în ultimii cincizeci de ani, datorită gamei sale de produse și a tehnologiei de producere.

Pentru modelele 301 și 302, sunt disponibile următoarele culori: alb, maro, argintiu, negru.

Disponibile atât pentru ușile din plastic, cât și pentru cele din aluminiu.

Uzina Kale Kilit este un producător inovator și modern. Astăzi, pe o suprafață de 38000 m.p. lucrează mai mult de 1500 de specialiști calificați. Compania deține mașini de tăiat oțel, echipamente de tăiere a foilor metalice, prese de ultimă generație, camere de vopsire prin pulbere, băi de galvanizare, cuptoare de turnare a produselor din aliaje neferoase, mașini de lustruit, precum și diferite tipuri de mașini moderne de prelucrare a metalelor.
Investiția anuală în capacitatea de producție și echipament este de peste 7 milioane de dolari pe an.

Exportul de produse este unul dintre cele mai importante aspecte ale strategiei de creștere Kale Kilit. În 2007, volumul său a depășit 40 milioane USD. Marca comercială Kale este cunoscută în peste 80 de țări din întreaga lume, ceea ce oferă dreptul de a confirma:

Kale Kilit este liderul pieței mondiale pentru soluțiile de feronerie.