Kale

Compania Kale Kilit este unul dintre cei mai mari producători de încuietoare din lume. Până în prezent, capacitatea de producție a fabricii este de peste 20 de milioane de încuietori pe an.

Compania este lider pe piața internă a Turciei în ultimii cincizeci de ani, datorită gamei sale de produse și a tehnologiei de producere.

Pentru modelele 301 și 302, sunt disponibile următoarele culori: alb, maro, argintiu, negru
Disponibile atât pentru ușile din plastic, cât și pentru cele din aluminiu

Uzina Kale Kilit este o producție inovatoare și modernă. Acum, pe o suprafață de 38000 mp sunt angajați mai mult de 1500 de specialiști calificați. Compania deține mașini de tăiat oțel, echipamente de tăiere a foilor metalice, prese de ultimă generație, camere de vopsire prin pulbere, băi de galvanizare, cuptoare de turnare a produselor din aliaje neferoase, mașini de lustruit, precum și diferite tipuri de mașini moderne de prelucrare a metalelor.

Investiția anuală în capacitatea de producție, iar echipamentul este de peste 7 milioane de dolari pe an.

Exportul de produse este unul dintre cele mai importante aspecte ale strategiei de creștere Kale Kilit. În 2007, volumul său a depășit 40 milioane USD. Marca Kale este cunoscută în peste 80 de țări din întreaga lume și oferă dreptul de a aproba:

Kale Kilit este liderul pieței mondiale a feroneriei /(pentru) binale!