Sisteme de fațadă

Sisteme de fațadă din aluminiu

Sistema de grinzi și rigle a fațadei cu o parte vizibilă de 50 mm

Sistema de fațadă structurală este cea mai recentă tehnologie de fixare a termopanelor.

Proiecte finalizate din sisteme de profile KURTOGLU

CONSTRUIȚI O CLĂDIRE URBANĂ MODERNĂ ÎN ORAȘUL NATAL

Pentru a construi o clădire originală din sticlă, aveți nevoie de un sistem de fațadă-o modalitate de placare, concepută pentru a proteja clădirea de ploaie, grindină, lumina directă a soarelui. Sistemele de fațadă din aluminiu sunt cel mai modern mod de a crea clădiri fiabile și frumoase.

Profilele din aluminiu pentru fațadă în combinație cu sticla, vor decora clădirea și voroferi posibilitatea de a crea un aspect unic special, în cazul unei abordări creative în alegerea culorii de profile și a geamurilor din sticlă. Sistemele de fațadă asigură un acces mare de lumina soarelui și în același timp oferă izolarea fonică și termică, astfel încât acestea sunt adesea folosite pentru clădiri comerciale – mall-uri/centre comerciale, spații de birouri, restaurante.

50F CAPED CURTAIN WALL SYSTEM –gen clasic

Riguros și în același timp simplu în proiectare sistema de grinzi și rigle. Stâlpii verticali sunt părți principalele ale construcției,grinzilesunt atașate orizontal de ele. Termopanele se instaleazăpe exterior pe plăcile de susținere din aluminiu. La locul de muncă, instalatorii iau în considerare momentul ieșirii condensului la o diferență mare de temperaturi, în încăpere și din afară.

Sistemul este complet etanș, banda elastică previne aburirea sticlei. Puteți instala lamele de protecție solară un sistem de plăci pentru a bloca patrunderea razelor ultraviolete și dăunătoare în încăpere. Potrivit pentru restaurarea și construirea clădirilor noi.

O MODALITATE NOUĂ DE FIXARE A STICLEI!

Sistemul de geamuri structurale oferă o fațadă netedă cu elemente de fixare invizibile. Aspectul original al clădirii va decora imaginea orașului.

În interiorul clădirii va exista întotdeauna o temperatură confortabilă în orice timp:

  • materiale termoizolante se instalează între plăcile de sticlă;
  • exteriorul este tratat cu un material de etanșare.

Înainte de a alege profilele de fațadă din aluminiu, derulați prin cataloage. Acestea sunt disponibile în format PDF pe pagina fiecărui element. Calculam prețul construcției conform desenului tehnicoferit de Dvs. Pe site-ul magazinului online sunt descrise caracteristicile tehnice ale sistemelor și pozeleclădirilor finite.

Executăm și livrăm comenzi pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Avem marfă în stoc permanent: în depozite sunt 70 de tone de profile. Aluminiul este certificat. Vă ajutăm să cumpărați și să instalați un sistem fiabil care va servi un timp îndelungat.

Modalitatea de colaborare.

  1. Așteptăm apelulDvs.
  2. Discutăm detaliile comenzii. Negociem, consultăm, organizăm livrarea en-gros.
  3. Expediem factura. Puteți plăti prin intermediul băncii on-line, conform rechizitelor bancare pe care le puteți preciza prin intermediul unui apel telefonic la numărul indicat mai sus.
    Dumneavoastră achitați marfa noi o expediem.

.
.