Wintech

Compania Wintech PS GmbH, unul dintre liderii pieței europene de sisteme de profile din PVC, a apărut pe piața mondială în anul 1989. Principalul domeniu de activitate al companiei este producerea sistememului de profile din PVC pentru structuri translucide. Sistemul de profil Wintech este fabricat din clorură de polivinil cu ajutorul echipamentelor performante conform formulei unice, care este ecologică. Toate construcțiile de ferestre ale companiei ALUMINIU-GRUP SRL corespund normelor sanitare și igienice, normelor de incendiu și sunt certificate conform standardelor. În prezent, capacitatea de producție a companiei Wintech se află în Germania, Rusia, Turcia, Tunisia și în perioada 2008-2010.este planificată deschiderea mai multor fabrici în afara acestor țări.

Sistem de profille Wintech fără îndoială corespunce acestor criterii și are o serie de avantaje:
  • Sistemele de profile WINTECH au un aspect elegant, iar forma specială rotunjită a baghetei de fixare oferă un aspect și mai grațios al designului;
  • Utilizarea unui sistem de profil universal de amplificare îmbunătățește rezistența structurii;
  • Sistemele de profilurile WINTECH sunt perfect adaptate la condițiile de funcționare Moldova, în special pentru proprietățile de izolare termică. Două circuite de etanșare a pridvorului (exterior și interior) permit evitarea înghețării balamalelor în înghețuri severe;
  • O gamă largă de culori de acoperire laminată practic nu limitează spectrul imaginației Dvs.;
  • Materia primă utilizată este rezistentă la condițiile de exploatare moldovenești și este garantată să nu schimbe culoarea (mai mult de 40 de ani).


Din prima zi, compania Winteck și-a concentrat eforturile asupra creării sistemelor de profile din PVC de calitate, folosind tehnologii moderne, materii prime de înaltă calitate ale furnizorilor de top din lume și profitând de serviciile specialiștilor de nivel înalt. Compania acordă o atenție deosebită calității produselor, deoarece este conștientă de responsabilitatea față de partenerii și clienții săi. Producția sistemelor de profil se realizează pe echipamentul celor mai cunoscuți lideri mondiali – firmele austriece “Krauss Maffei” și “Grainer”. Sistemul de Profile Wintech sunt optime în ceea ce privește prețul și calitatea, sunt disponibile pentru o gamă largă de consumatori și sunt utilizate în construcția de obiecte de construcție în masă.

Ferestre Wintech-certificate!
Toate fabricile au un control prin care garantează stabilitatea calității materiilor prime și a întregului proces de producție, confirmat de certificatul internațional de conformitate ISO 9001:2000. Prezența certificatului ISO 14000 asigură faptul că în procesul de producție a sistemelor de profile WINTECH sunt respectate toate cerințele internaționale de mediu, astfel încât produsele companiei sunt absolut ecologice.

Ferestrele Wintech sunt durabile!
Prin utilizarea materialelor de calitate în producția distemului de profile Wintech și respectarea strictă a proceselor tehnologice, se asigură o rezistență crescută a sistemelor de profile la condiții climaterice nefavorabile și influențele mediului, ferestre din plastic a companiei “ALUMINIU-GRUP” SRL, nu se tem de schimbările de temperatură și pot rezista la temperaturi scazute până la 60 de grade, fără modificarea caracteristicilor sale tehnice.

Pentru a rezuma, putem menționa că sistem de profile de calitate PVC al companiei Wintech este produs în Ucraina prin tehnologia dezvoltată în Austria și pe echipamentele importate “Gruber”. Sistemul de profile Wintech este fabricat din clorură de polivinil pe echipamente high-tech pe o formulare unică, care este un CaZn ecologic. Toate construcțiile de ferestre din sistemul de Profile Wintech corespund normelor sanitaro-igienice și de incendiu și sunt, de asemenea, certificate pentru utilizare în Republica Moldova. Sistemul de profile a primit o mulțime de comentarii pozitive de la producătorii de top ferestre din metal. Sistemul de profile Wintech oferă ferestrelor din plastic o bună căldură și izolare fonică, rezistență la precipitații atmosferice și durabilitate. Ferestrele plastice din sistemul de profile Wintech oferite de companie nu sunt exigente la întreținere au proprietăți ergonomice ridicate, împreună cu un design atractiv. Ferestrele din PVC al sistemului de profile Wintech vâ vor servi de-a lungul anilor, fără a-și pierde aspectul original și specificațiile tehnice. Durabilitatea sistemului de profilule de ferestre și uși din PVC Wintech la concluzia specialiștilor este de peste 40 de ani de funcționare.