Amortizoare pentru uși GEZE

Amortizoarele pentru uși asigură o închidere sigură și lină a ușilor. Datorită standardelor înalte de calitate, produsele GEZE contribuie la dezvoltarea concepțiilor inovatoare în întreaga lume și asigură confort și siguranță în domeniul echipamentelor tehnice ale construcțiilor: amortizoarele GEZE sunt considerate unele dintre cele mai renumite din lume.

Amortizor pentru ușa GEZE TS 1500 pentru uși cu cercevea de până la 1100 mm lățime
Dispozitivul de închidere TS 1500 are o forță selectivă de închidere, precum și o viteză reglabilă de închidere și o captură finală. Ca opțiune, acesta vine cu o placă de montare și este potrivit pentru ușile pe dreapta și pe stânga, fără permutare.
Caracteristicile produsului
Amortizor TS 1500 cu pârghie pentru uși cu cercevea de până la 1100 mm lățime
Forța selectivă de închidere EN 3/4 pentru cercevelele de ușă cu lățimea de până la 950 mm sau 1100 mm prin rotirea simplă a suportului rulment al pârghiei de tracțiune.
Captura finală și viteza hidraulică de închidere reglabile.
Pentru uși cu deschidere pe dreapta și stânga, fără permutare
Ca opțiune: tracțiune de pârghie cu blocare cu interval de fixare 70°-150°

Amortizor GEZE TS 2000 NV pentru uși cu cercevea de până la 1100 mm lățime
Amortizor TS 2000 NV cu forță de închidere reglabilă conform DIN EN 1154 pentru dimensiuni 2 — 4 și viteză de închidere reglabilă în față. Reglarea finală a capturii se realizează prin tragere de pârghie.
Caracteristicile produsului
Amortizor TS 2000 NV cu pârghie pentru uși cu cercevea de până la 1100 mm
Putere de închidere reglabilă lin EN 2-4
Reglarea capturii finale și puterii de închidere
Poate fi folosit pentru uși pe dreapta și stânga fără permutare
Pentru uși de protecție la foc și fum (cu placă de montaj)
Opțional: pârghie de blocare cu interval de fixare 70°-150°
Opțional: în față reglabil captură finală hidraulică și deschidere cu amortizare (GEZE TS 2000 NV BC)

Amortizoarele sunt disponibile în următoarele culori: alb, argintiu, negru și maro.

Geze GmbH este unul din inventatorii și producătorii mondiali din domeniul sistemelor de uși și ferestre, precum și a sistemelor de securitate. GEZE oferă o gamă largă de sisteme automatizate de uși și echipamente pentru uși, sisteme de sticlă, sisteme de evacuare de fum și căldură, de securitate, precum și echipamente pentru ferestre și ventilație.

Fiind printre liderii pe piață, inclusiv în domeniul de inovație și design, întreprinderea de familie în a 5-a generație, produce și vinde produse de tehnologii înalte, prin inovațiile sale având un impact semnificativ asupra echipamentelor de inginerie a clădirilor.  Aceste evoluții sunt îmbunătățite în mod constant în propriul centru tehnologic.

În fiecare zi, milioane de oameni se bucură de confortul sistemelor automatizate de uși. Modele speciale personalizate și concepute pentru anumite obiecte, cum ar fi sistemele carusel sau full-bullet, sunt fabricate de propria companie fiică. Produsele GEZE sunt utilizate în clădiri renumite din întreaga lume.