Amortizoare pentru uși GEZE

Amortizoarele pentru uși asigură o închidere sigură și netedă a ușilor. Datorită neegalat standardele de calitate a produsului GEZE contribuie la dezvoltarea de concepte inovatoare în întreaga lume și asigură confort și siguranță în domeniul echipamentelor tehnice ale cladirii: amortizoare GEZE sunt considerate unele dintre cele mai renumite din lume.

Amortizor pentru ușa GEZE TS 1500 pentru uși cu cercevea de până la 1100 mm lățime
Dispozitivul de închidere TS 1500 are o forță selectivă de închidere, precum și o viteză reglabilă de închidere și o zăvorîrea finală. Ca opțiune, acesta vine cu o placă de montare și este potrivit pentru ușile din dreapta și din stânga, fără permutare.

Caracteristicile produsului
Amortizor TS 1500 cu pârghie pentru uși cu cercevea de până la 1100 mm lățime
Forța selectivă de închidere EN 3/4 pentru cercevelele de ușă cu lățimea de până la 950 mm sau 1100 mm prin rotirea simplă a suportului rulment al pârghiei de tracțiune.
Zăvorîrea finală reglabilă și viteza hidraulică de închidere.
Pentru uși cu opritor dreapta și stânga, fără permutare
Ca opțiune: tracțiune de pârghie cu blocare cu interval de fixare 70°-150°


Încuietoare GEZE TS 2000 NV pentru uși cu cercevea de până la 1100 mm lățime
Încuietoare TS 2000 NV cu forță de închidere reglabilă conform DIN EN 1154 pentru dimensiuni 2 — 4 și viteză de închidere reglabilă în față. Reglarea finală a dohlorp se realizează prin tragere pârghie.

Caracteristicile produsului
Încuietoare TS 2000 NV cu pârghie pentru uși cu cercevea de până la 1100 mm
Putere de închidere reglabilă lin en 2-4
Reglabil final și rata de închidere
Poate fi folosit pentru uși cu dreapta și stânga fără permutare
Pentru uși de protecție la foc și fum (cu placă de montaj)
Opțional: pârghie de blocare cu interval de fixare 70°-150°
Opțional: reglabil față hidraulic final dohlop și amortizare de deschidere (GEZE TS 2000 NV BC)

Pentru amortizoare sunt posibile următoarele culori: alb, argintiu, negru și maro.

Geze GmbH se referă la dezvoltatorii și producătorii mondiali din domeniul sistemelor de uși și ferestre, precum și a sistemelor de securitate. GEZE oferă o gamă largă de sisteme automate de uși și echipamente pentru uși, sisteme de sticlă, sisteme de fum și căldură, și de securitate, precum și echipamente de ferestre și ventilație.

Fiind unul dintre liderii de piață, inclusiv în domeniul de inovare și design, întreprinderea independentă de familie în a 5-a generație, produce și vinde produse de înaltă tehnologie, prin dezvoltarea sa promițătoare, are un impact semnificativ asupra echipamentelor de inginerie a clădirilor. Aceste evoluții sunt îmbunătățite în mod constant în propriul centru tehnologic.

În fiecare zi, milioane de oameni se bucură de confortul sistemelor automate de uși. Modele speciale personalizate și concepute pentru anumite obiecte, cum ar fi sistemele carusel sau full-bullet, sunt fabricate în propria filială. Produsele GEZE sunt utilizate în clădiri renumite din întreaga lume.