Sisteme de ferestre

Sisteme de ferestre

Cele mai moderne sisteme de ferestre, care sunt utilizate în clădiri administrative, în birouri, în centre comerciale și de divertisment sunt invariabil realizate din sistem de profile pentru fereastre din aluminiu al companiei Kurtoglu.

Sistemele de ferestre din aluminiu sunt un set de profile care sunt completate și proiectate pentru anumite tipuri de structuri.

Sistem de profile din aluminiu pentru uși și ferestre fără rupere termică.

Sistem de profile serii respective este utilizat pentru structurile care necesară rupere termică.

Sistem de profile cu rupere termică pentru fabricarea sistemelor de uși, ferestre și vitralii.

Noul sistem de profile din aluminiu cu rupere termică pentru fabricarea ferestrelor, ușilor și vitraliilor.

FERESTRE DIN ALUMINIU-O COMBINAȚIE DE DESIGN ELEGANT ȘI CĂLDURĂ

Cele mai moderne sisteme de ferestre, care sunt utilizate în clădiri administrative, în birouri, în centre comerciale și de divertisment sunt invariabil realizate din sistem de profile din aluminiu pentru fereastre al companiei Kurtoglu. Sistemele de ferestre din aluminiu sunt un set de profiluri care sunt completate și proiectate pentru anumite tipuri de structuri. În interioarele moderne des se întîlnesc goluri mari de/pentru ferestre. De această încăperea pare mai luminoasă și mai spațioasă. De mult timp clădirile de birouri au încetat să semene cu clădirile plictisitoare în culoarile gri. Acum, chiar și de departe, ei strălucesc cu suprafața lor de sticlă. Pentru ca designul să fie durabil și fiabil, are nevoie de o bază puternică. Exact așa este sistemul de profille pentru ferestre din aluminiu. În raportul dintre prețul produsului și calitații acestuia, aceasta este cea mai rațională soluție. În continuare, vă vom spune de ce este profitabil să cumpărați astfel de structuri de ferestre și unde se poate face acest lucru.

CE ESTE SPECIAL ÎN SISTEM DE PROFILE DIN ALUMINIU PENTRU FERESTRE?

Dezvoltatorii preferă sistemele de profile din aluminiu pentru instalarea ușilor de intrare și a tambururilor, vitrinelor, partițiilor și ferestrelor. Sisteme de profile din aluminiu pe care le oferă compania Kurtoglu sunt mai durabile și au un șir de alte avantaje. Prin urmare, acestea sunt în cerere mare atât în construcția de clădiri comerciale și clădiri rezidențiale. Trăsăturile principale și distinctive sistemelor de profilurile pentru ferestre din acest metal sunt considerate:

  • Trăinicia și fiabilitatea materialului . În comparație cu metaloplastic, modele din aluminiu se primesc mai trainice și mai fiabile. Carcasele din acest metal vă vor servi cel puțin 80 de ani și aceasta încă nui limita.Într-adevăr din aluminiu, puteți crea modele de dimensiuni foarte mari. În același timp, greutatea lor va fi mică. Acest lucru este posibil datorită proprietăților metalului respectiv. În comparație cu ferestrele din plastic, lățimea sistemelor de profile din aluminiu este mai mică. Datorita acestui fapt, prin ferestre patrunde mai multă lumină.
  • Posibilitatea de a crea orice design. Acesta este unul dintre principalele avantaje ale structurilor din aluminiu. De exemplu, vopseaua de pe sisteme de profile din lemn se estompează rapid, ceea ce nu se poate spune despre sisteme de profile din aluminiu. Sistemele pot fi ușor decorate și vopsite pentru orice soluție de design. Nici unul din materiale pentru ferestre nu va oferi această posibilitate de a schimba aspectul său.
  • Oferă o / Bună izolare fonică și termică. Sisteme de profile din aluminiu au mai multe circuite de etanșare din EPDM. Acest lucru le permite să păstreze bine căldura și să prevină treacerea umidității.
  • Ecologice și refractare. Structurile din aluminiu nu eliberează substanțe toxice la temperaturi înalte și jose/ atunci când sunt încălzite sau răcite/ și sub impunera ator influențe/impacte. De asemenea, aluminiul este un material cel mai rezistent la foc din care se produc ferestrele.
  • Ușor de asamblat și îngrijit în continuare. Bine înțăles că asamblarea sistemului de profile din aluminiu va părea dificil pentru un novice care anterior nu a vazut în ochi sisteme de ferestre.De fapt, acest proces este mult mai ușor decât asamblarea sistemelor de profile din lemn. Acest lucru se aplică și îngrijirii ulterioare. Sisteme de profile din aluminiu sunt ușor de păstrat curăte. Veți avea nevoie doar de o soluție de săpun și o cârpă de bumbac care nu va lăsa zgârieturi pe suprafață.
TIPURI DE STRUCTURI DIN ALUMINIU

Toate carcasele din aluminiu pentru ferestre sunt împărțite în două categorii: “calde” și “reci”. Cei care aparțin primului tip au o inserție specială în interior, datorită căreia aerul rece nu patrunde în încapere. Astfel de carcase sunt utilizate aproape în orice tip de spațiu. Ei au izolare termică excelentă. Sistem de profile din aluminiu de tip ” rece” astfel de garnituri nu au. Acest lucru afectează costul, prețul lor va fi mai mic în comparație cu tip “cald”. Acestea nu ar trebui folosite acolo unde economie de energie are o valoare importantă. Adesea, acest tip de ferestre sunt instalate în camere neîncălzite, depozit sau pentru geamuri de balcoane. De asemenea, structurile” reci ” sunt instalate ca pereți despărțitori în interior.

UNDE ȘI CUM PUTEȚI SĂ CUMPĂRAȚI SISTEM DE PROFILE DIN ALUMINIU?

Compania noastra ofera un catalog cu o gama largă sistemelor de profile din aluminiu al companiei Kurtoglu. Consultanții experimentați vă vor ajuta să înțelegeți rapid nomenclatorul. Conform schiței dvs., managerul va selecta rapid modelul potrivit pentru a vă rezolva sarcinile. În depozitele noastre se află mai mult decît 70 de tone de sisteme de profile pentru ferestre din aluminiu. Nu va trebui să așteptați mult timp marfa. Toate componentele (modele pentru montare și accesorii) mereu sunt în stoc. Deci, la câteva zile după ce ați făcut comandă o puteți primi. Livrarea în sine se efectuează în toate regiunile din Republica Moldova prin intermediul serviciilor de transport convenabile. De asemenea, discutând în continuare toate condițiile și nuanțele, vom aranja livrarea unui întreg lot de mărfuri direct în depozitul Dvs.

SISTEME DE PROFILE PENTRU FERESTRE DIN ALUMINIU O VARIANTĂ IDEALĂ PENTRU VITRAREA LOCUINȚEI SAU A UNEI CLĂDIRI COMERCIALE.

Ferestre durabile și fiabile nu permit pătrunderea aerul rece în încăpere ci păstrează căldura în casele și birourile Dumneavoastră, chiar și în înghețurile severe. Golurile largi de ferestre vor umple camera cu o lumină plăcută în timpul zilei și vă vor încânta cu zile însorite. Și datorită faptului că profilurile sunt ușor de decorat, ele pot fi încorporate în orice design elegant. Pentru a procura un sistem de profile din aluminiu, contactați cea mai apropiată reprezentanță a companiei noastre în zona Dvs.La fel, puteți face comanda online pe site. Managerul nostru vă va contacta, va clarifica detaliile și va alege pentru dvs. o ofertă calitativă și profitabilă. Gama produselor noastre include:

  • Seria 40 C-Sistem de uși și ferestre “rece”.
  • Seria 54T-Sistem de profile pentru uși și ferestre seria “caldă”, echipat cu un termoizolant din poliamidă de 18 mm.
  • Seria 60T– Sistem de profile pentru uși și ferestre seria “caldă”, echipat cu un termoizolant din poliamidă de 24 mm.
  • Seria 74T– o serie nouă de sistem de profile pentru uși și ferestre “calde” cu un termoizolant din poliamidă de 32-34 mm.
Sistem de profile/ CARACTERISTICISeria 40 CSeria 54TSeria 60TSeria 74T
Date tehniceLățimea cadrului – 40 mm
Lățimea aripii – 45 mm
Grosimea peretelui-1,2-1,3 mm
Grosimea geamului – 4-22 mm
Lățimea cadrului – 54, 64 mm
Lățimea aripii – 59 mm
Grosimea peretelui – 1, 2- 1,3 mm
Lățimea pod termic 18 mm Grosimea geamului – 4-34 mm
Lățimea cadrului-60, 70 mm Lățimea aripii-59 mm Grosimea peretelui-1,3 mm Lățimea pod termic 24 mm Grosimea geamului – 10-36 mmLățimea cadrului-74 mm Lățimea aripii-69 mm Grosimea peretelui-1,8 – 2 mm Lățimea pod termic 34 mm Grosimea geamului – 10-36 mm
Eficiență Теплопроводность Uf = 2,86 Вт/(м2*К)Теплопроводность Uf = 2,58 Вт/(м2*К)ТеплопроводностьUf = 2,06 Вт/(м2*К)
Rupere termicăNuNecesarEsteEste
DesținațieFabricarea ferestrelor și ușilor funcționale din orice sistem de profile cu unghiuri standard și non-standard.Fabricarea ușilor de intrare, a tambururilor, a ferestrelor rotative și pivotante.Producerea construcțiilor de ferestre, uși și vitralii. Potrivit pentru orice tip de grupuri de intrare.Fabricarea ferestrelor, ușilor și structurilor transparente mai complexe, concepute pentru clădiri moderne eficiente din punct de vedere energetic și pasive.
Trăsături distinctiveDimensiuni mici, se potrivește perfect pentru uși și partiții interioare.Prezența cercevelelor /deschiderilor suplimentare la uși și ferestre cu canelură pentru accesorii din PVC, ceea ce permite reducerea semnificativă a costului produsului finit fără a pierde din calitatea acestuia.Rigiditatea crescută a structurii din aluminiu.Rigiditatea crescută a structurii din aluminiu.
Galerie
40С

Configurații de ferestre și uși 40C

Sistem de profile 40C

54Т

Configurații de ferestre și uși 54T

Sistem de profile 54T

60Т

Configurații de ferestre și uși 60T

Sistem de profile 60T