Wintech 640

Ideea creării acestei serii constă în dorința specialiștilor companiei de a oferi cel mai accesibil sistem de profile cu performanțe ridicate de economisire a căldurii și de izolare fonică. În același timp, există mai multe oportunități de a satisface dorințele clientului, datorită compatibilității sistemelor de profile auxiliare, a baghetelor pentru fixare și garniturilor utilizate în seria standard.

aluminiu grup Эксклюзивный импортер алюминиевого профиля kurtoglu в Молдове image004 1
aluminiu grup Эксклюзивный импортер алюминиевого профиля kurtoglu в Молдове wintech 640 2 1

Seria W640 este un sistem avansat de marcă Wintech din PVC, care echilibrează perfect performanța geometrică, grosimea peretelui exterior și numărul de camere termice. Acest sistem de profil a fost conceput special pentru condițiile climatice speciale din Ucraina.

Caracteristicile sistemului de profilule Wintech 640:

  1. Lățimea sistemului de profil este 60 mm.
  2. Grosimea peretelui exterior Wintech 640 (2,7 – 0,2 mm).
  3. Posibilitatea aplicarii sticlei 4-6mm sau termopane 24mm – 32mm.
  4. Cele două contururi de etanșare aplicate de garnituri datorită formulei unice au o durabilitate sporită și se livrează în culorele negru și gri.
  5. Sistemul de profile are o suprafață lucioasă și albă ca zăpada.
  6. Adaptorul de cercevea (stulp) este realizat cu canelură de tip european, ceea ce permite producerea ferestrelor stulp, în care una dintre butoaie va fi doar rotativă, iar a doua – înclinată.
  7. Grupa de sistem de profile pentru uși Wintech 640 este proiectat superb, cercevea ușii are o lățime de 105 mm. conectorul cercevelei de la ușă, permite producerea de uși de înaltă calitate și durabile.
  8. O gamă largă de conectare pentru sistem de profile oferă diferite posibilități și soluții la montarea structurii.
  9. Gamă largă de culori pentru decor laminat.
  10. Prezența în sistem a seriei cu trei și patru camere va satisface nevoile unei game largi de clienți.

Laminare:

aluminiu grup выбор aluminiu grup Эксклюзивный импортер алюминиевого профиля kurtoglu в Молдове bez imeni 1

Datorită gamei diferite de culori, putem obține un fel unic în crearea fațadelor caselor de locuit. Wintech, împreună cu sistem de profil alb, oferă clienților săi sistem de profile de diferite culori cu acoperire acrilică capabilă să satisfacă orice capriciu. Acoperirea acrilică cu grosimea de 0,5 mm este aplicată prin co-extrudare. Partea interioară este acoperită cu folie decorativă-laminat, oferind un aspect elegant și estetic. Acrilicul nu permite patrunderea razelor soarelui, astfel încât structura sa chimică nu se schimbă, rezultând că culoarea nu se estompează și păstrează aspectul proaspăt pe o lunga durată a anelor.