Sisteme culisante

Sistem de profile glisante din aluminiu cu inserție termică 32 mm

Noul sistem glisant cu ridicare pentru uși cu un nivel de fiabilitate și izolare termică foarte bună.

Sistemele glisante sunt o opțiune bună pentru încăperi. Cel mai principal lucru este să alegeți materialul potrivit și să găsiți un producător verificat. Merită să vă bazați pe reputația și feedback-ul companiei.

Avantajele Sistemului de profile din aluminiu

Sunt suficiente moduri de a utiliza sistemul de profile din aluminiu. Deseori se face o comandă pentru uși glisante în casă sau apartament. Acestea sunt modele care sunt plasate între camerele adiacente. Un astfel sistem de profile este mai compact decât ușile de tip standard. În cazul în care doriți să faceți propriul dulap, sistemul de profile din aluminiu pentru uși glisante va veni în ajutor. Soluția modernă va fi de a instala ferestre panoramice. În primul rând, vă îmbunătăți iluminarea. În al doilea rând, arată bine. Deseori este folosit pentru spații de birouri și centre comerciale. Principalele avantaje ale sistemelor de profile din aluminiu sunt:

  • fiabilitate și rezistență, suporta sarcini suplimentare sporite;
  • rezistența la intemperii;
  • economie de spațiu;
  • aspect variat;
  • buna mișcare prin îmbunătățirea mecanismelor;
  • utilizare silențioasă;
  • rezistența la umiditate, ceea ce înseamnă că nu va coroda;
  • gama larga de culori.
UNDE PUTEȚI PROCURA SISTEME GLISANTE

Un sistem de profile din aluminiu de calitate bună pentru sistemele glisante poate fi achiziționat de pe site. Suntem reprezentanții oficiali ai companiei KURTOGLU care se află în Turcia, care exportă produsele sale în multe țări din CSI. Întreprinderea lor este dotată cu tehnică modernă pentru tăierea și vopsirea structurilor din aluminiu. În acces va fi un catalog cu exemple de produse finite, prețuri cu amănuntul și cu ridicata. Aveți posibilitatea de a oferi machetul Dvs. de a face măsurători individuale. Serviciul oferă livrare în multe orașe din Republica Moldova. Este disponibilă o preluare a comenzilor de la depozitele din orașul Chișinău și orașul Bălți. Există posibilitatea de a utiliza serviciile de companii sat, new mail și Delivery. Puteți cumpăra de pe site sau prin telefon. Plata se face fără în numerar sau prin sistemul biplan. Comisioane minime la transferul de bani în privat Banca. Traducerea se face prin card, terminal sau casier. Aplicăm o abordare personală clienților noștri. Prețul accesibil corespunde calității produsului. Faceți comanda chiar acum.