Construcții/clădiri construite rapid

Construcții din cadru-copertină sunt structuri din cadru metalic, acoperite cu o pînză din PVC (clorură de polivinil). Cadrul asigură rezistența și stabilitatea obiectului, este capabil să reziste la sarcini semnificative. Policlorura de polivinil protejează sigur împotriva efectelor climatice nefavorabile. O acoperire specială de protecție face ca pânza să fie impermeabilă, crește rezistența la putrezire, la razele UV, la diverse sedimente. Tehnologiile moderne permit utilizarea produsului în intervalul de temperatură atmosferică de la -50° C la + 50 ° C.

În  compania “Aluminiu-Grup” SRL există o gamă largă de modele tipice de cadre, concepute pentru utilizare modulară, cu compatibilitate convenabilă și asamblare rapidă. La fel executăm construcții ne standarde și proiectăm obiecte de infrastructură temporară.

Se montează pe orice suprafață plană solidă, fără fundație. Nu este necesară autorizația de construcție. Ramele din aluminiu sunt durabile, sigure și rezistente la coroziune. Soluțiile de sarcină a zăpezii se realizează datorită structurilor întărite.

Comandând la “Aluminiu Grup” SRL o structură de copertină, al cărei preț este mult mai mic decât la o clădire construită după tehnologia clasică, veți obține încăperi durabile și sigure, care vă vor servi mai mulți ani!